Ekologiškas kokosų aliejus, nerafinuotas. Tinkamas maisto gamybai bei kaip kosmetinis aliejus.
Maistui kokosų aliejus naudojamas jau tūkstančius metų. Naturata kokosų aliejus dezodoruotas vandens garais, todėl labai atsparus karščiui ir labai gerai tinka kepimui. Dėl savo stabilumo kokosų aliejus kaitinamas nesioksiduoja ir nekeičia skonio.
Kokosų aliejus tinka plaukų priežiūrai. Plaukai taps minkštesni, švelnesni, lengviau šukuojami. Kokosų aliejų prieš įtrinant plaukus reikėtų šiek tiek pašildyti. Galima įdėjus 2-3 arbatinius šaukštelius į indelį, indelį palaikyti šiltame vandenyje. Kokosų aliejus maždaug 26 C temperatūroje suskystėja.
Geriausią ekektą pajusite, jeigu įtrynę plaukus kokosų aliejumi palaikysite kelias valandas (jeigu yra galimybė ir per naktį) po to išplausite šampūnu.
Sudėtis: kokosų aliejus. Žaliavos iš kontroliuojamų ekologinių ūkių
Sertifikuotas pagal DE-007-Öko-Kontrollstelle kaip ekologiškas produktas
Gamintojas: Naturata AG, Burgermühle, D-74336 Brackenheim,
Vokietija. www.naturata.de
Platintojas: UAB „Quattuor Elementa“, Gelvonų g. 50-72, Vilnius